Fodbehandlinger

Alle behandlinger udføres af en autoriseret fodplejer, læs mere i afsnittet OM OS.
Har du problemer med en nedgroet negl eller lignende, ring venligst til klinikken og vi finder en passende behandling til dig. 

Fodplejebehandling

I denne behandling sættes dine fødder i et descinficerende fodbad. Derefter fjernes hård hud, eventuelle ligtårne og neglene gøres pæne. Der afsluttes med en massage og neglebåndene plejes med olie.

410,-

Pris

Fodplejebehandling inkl. GelPolish (helfarve)

I denne behandling sættes dine fødder i et descinficerende fodbad. Derefter fjernes hård hud, neglene bliver klippet og gøres pæne. Fødderne masseres og din medbragte neglelak bliver påført. Til sidst plejes neglebåndene med olie.

Medbring helst din egen lak, da vores udvalg er begrænset.

575,-

Pris

Fodplejebehandling inkl. GelPolish (fransk)

Dette er en professionel behandling og kan KUN udføres i klinik(uv-lys hærder farven, og er derfor tør med det samme).
I denne behandling sættes dine fødder i et descinficerende fodbad. Derefter fjernes hård hud, neglene bliver klippet og gøres pæne. Fødderne masseres og GelPolish bliver påført med den klassiske hvide kant. Til sidst plejes neglebåndene med olie. 

600,-

Pris

Fodplejebehandling inkl. alm. lak

Dette er en professionel behandling og kan KUN udføres i klinik(uv-lys hærder farven, og er derfor tør med det samme).
I denne behandling sættes dine fødder i et descinficerende fodbad. Derefter fjernes hård hud, neglene bliver klippet og gøres pæne. Fødderne masseres og GelPolish bliver påført. Til sidst plejes neglebåndene med olie. 

475,-

Pris